Viktigt att träna sin kropp

Jag är långt ifrån guds bästa barn när det kommer till sötsaker och onyttigheter. Jag älskar att äta gott och gott för mig är att äta bakverk, snacks och godis. Det är dessutom sällan som jag ångrar mig när jag har ätit något sådant, helt enkelt för att det är något som jag själv väljer och jag njuter av det. Men visst är det så att det kan uppstå lite ångestsituationer där man kanske funderar på om man har ätit lite för mycket. Det är inte ofta, men det händer, och då är det tur att man faktiskt kan göra något åt det.

Det handlar ju faktiskt om att röra på sig tillräckligt mycket för att det ska vara möjligt att njuta av godsaker samtidigt som att kroppen mår bra. Jag har egentligen inga ambitioner om att gå upp eller ner i vikt, jag vill bara på bra och kunna njuta av livet, och det gör jag när jag kombinerar min träning med mitt gottande. Det är något som jag kan rekommendera er att göra, för det finns en tillfredställelse i det som jag tror att ni alla är medvetna om, både vad det gäller träning och det onyttiga ätandet.

Jag menar inte att ni ska börja äta mer onyttigt och så, jag vill bara framhäva hur viktigt det är att välja själv och gå sin egen väg och inte lyssna på vad andra har att säga om saker och ting. Det är du själv som bestämmer och så länge du hittar ett läge som du känner dig bekväm med så är det ingen som ska kunna göra något för att ändra på det du mår bra av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *