Välkommen till bloggen

Det här är bloggen för dig som är en kreativ och påhittig människa. Den kommer nämligen att handla om färg, form, design, uttryck och känslor på flera olika sätt och vis, upp och ner och fram och tillbaka. Som så ofta är när det kommer till design så finns det ingen tydlig eller säker mall som man kan följa, det gäller mest bara att hänga med i det som händer och försöka skapa sig sin alldeles egna bild av vad som känns, märks och ger effekt. Med andra ord är det ett svårt ämne, på samma gång som det är alldeles självklart.

Jag kommer göra mitt försök att dela med mig av det jag har att erbjuda i form av kunskap, tankar och resultat. Det kommer säkerligen inte överensstämma med vad ni har föreställt er alla gånger, men det behöver det inte heller göra, nödvändigtvis. Många gånger så kommer ni kanske också att vara på min sida och hylla sådant som jag tycker mindre om, och det är också helt okej. Alla har faktiskt tolkningsrätt när det kommer till design och form, även om det finns en viss hierarki inom skrået.

Men oavsett anledning som ni kommer hit, det kommer bli ett sant nöje att dela med mig av världen kring färg och form. Det kommer bli mycket skrivet, för jag älskar också att skriva om sådant jag gör, och inte enbart visa upp vad jag har gjort eller planerar att göra. Dessutom kommer det att bli vanliga berättelser från vardagliga livet, precis som det ska vara på en blogg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *