Unnar mig lite personlig utsmyckning

Mycket av det jag gör i form av design, form och inredning handlar om att smycka ut rum, tidningar, möbler, posters, ja allt möjligt som du kan tänka dig. Det är egentligen ganska sällan som jag formger saker åt mig själv, alltså saker som jag har på mig och använder. Det kan bero på att jag är ganska kräsen när det kommer till hur sakerna ser ut, och jag vill inte bära sådant som jag inte är helt nöjd med. Dessutom så tycker jag att det är att skryta lite väl mycket att hålla på att gå runt med egendesignade kläder och smycken, då låter jag hellre någon annan stå för designen så att jag kan bära dem istället.

När det gäller smycken så är jag en sådan som inte tycker om att ha alldeles för stora. Jag gillar när de är lite mindre och diskreta och inte tar över ett utseende. Jag har under åren som gått förstått att jag inte är någon guldtjej, utan att det snarare är så att jag ska böra silver. Jag har mängder av olika smycken i olika silverutföranden och det jag är på jakt efter nu är örhängen i silver.

örhängen i silver

Jag har lite svårt att bestämma mig för vad det ska bli för örhängen, och som sagt så gillar jag när de är lite mer diskreta. Därför har jag kollat på de här som verkligen är avskalade och läckra, och man behöver verkligen komma nära för att se att det finns vackra detaljer på dem. Annars så är jag väldigt intresserad av att prova på de här speciella örhängena som föreställer riktiga, anatomiska hjärtan. Det blir verkligen något annorlunda som smycke, och fortfarande alldeles underbart vackert. Vi får se, jag kanske köper båda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *