Topp 4 drömresemål

Jag älskar att vara ute och röra på mig i världen, och det har gjort att alla tillfällen som har getts har ägnats åt att sätta mig på ett plan med en destination som jag kan pricka av min lista. Det är många prickar som jag har kunnat fixa under åren som har gått, men det är långt ifrån så att jag har lyckats med alla. Det är en dröm som jag har, att ha fixat alla resmål innan jag lämnar jorden, och det ska jag nog kunna lyckas med. Dessutom är dessa resor helt underbara inspirationsresor för mig och min formgivning, och jag skulle nog inte formge på samma sätt idag om jag inte gjort dessa resor. Därför tänkte jag räkna upp de fyra resmål som jag främst vill besöka.

Machu Picchu
Att resa upp i bergen i Peru, bland alldeles makalös natur och inramning är något som jag bara måste få göra någon gång i livet. Det här är en plats som talar emot logikens alla principer, att man skulle bygga en så stor stad på ett så svårtillgängligt ställe. Visserligen finns det väl sina anledningar kan jag tänka mig, men bara det faktum att välja den svåra vägen för att göra något fantastiskt är något som jag verkligen kan relatera till.

New Orleans
Det här är en stad i USA som inte enbart är känd för sin helt fantastiska musikscen, det är också en stad som har satt matkulturen på kartan. Det betyder alltså att två av livets viktigaste ingredienser finns representerade unikt i den här staden, och det är närmast självklart att jag måste besöka den. Att hämta inspiration från den matkultur och den musikscen som finns där är det nog inte många som har reflekterat över, och sen finns det ju ett väldigt stort värde i att bara turista där också.

Skottland
Jag har ännu inte haft äran av att få uppleva det skotska höglandet, något som ska vara något alldeles i särklass. Jag har hört mycket gott om det och hur det praktiskt taget är som hämtat ur sagoböckerna, och jag kan verkligen tänka mig att den miljön kommer att ge mig mycket kraft och inspiration till att fortsätta min formgivarkarriär. Om inte annat så är det också ett perfekt tillfälle för mig att bara kunna släppa alla krav och bara fokusera på att ta det lugnt och semestra. Jag tror att Skottland kan vara ett sådant land som jag verkligen kan förälska mig i. Titta bara på det här:

Nepal
Detta lilla land, högt uppe bland bergen i Himalaya, är spännande på många sätt och vis. Det är ett land som har lidit enormt, genom ockupation och naturkatastrofer, men det finns fortfarande något alldeles gudomligt över det här landet, som inte riktigt går att förklara. Jag känner att min kropp vill till Nepal, att det är där som jag slutligen kommer att hitta friden på det kaos som råder inom mig. Därför kommer jag att sikta på att Nepal blir mitt nästa resmål, och förhoppningsvis kommer att jag komma hem som en helt ny människa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *