Om Inzpira.se

ceciliaVälkommen till platsen för inspirationen och känslan! Det är här som jag, Cecilia, utforskar allt som finns att utforska inom formen och formgivningens värld. Som ni säkert förstår så är det ett brett ämne som täcker många olika aspekter, där både det fysiska och det digitala samsas i en härlig röra av mystiska, roliga, söta, fina och starka former. Formen är ett sätt att prata på, ett sätt att uttrycka sig på och det är det som gör det så tacksamt att undersöka mer. För oavsett hur mycket jag än kommer att finna ut av så kommer jag aldrig att vara klar – det kommer alltid att finnas mer!

Som ni märker är jag en människa som lever och andas form och hittar dem överallt i naturen. Form och design är två saker som är nära besläktade så det kommer helt säkert att bli en form och designblogg i allra största grad det här. Den här bloggen finns till helt enkelt för att jag måste få ett utlopp för alla mina tankar och idéer kring form och formgivning, och jag vill väldigt gärna ha med mig människor på resan som kan säga vad de tycker om det jag gör och strävar efter.

Tyvärr är det så att jag inte idag kan jobba med det jag är mest passionerad kring. Jag har ingen formell utbildning inom formgivning, så allt jag gör och har gjort är sådant som jag lärt mig själv, både det som är digitalt och det som är analogt. Det är således också det enda jag kan visa upp när jag söker sådana jobb, och det är tyvärr inte tillräckligt för att jag ska landa ett sådant åtråvärt jobb. Så jag fortsätter som undersköterska och fortsätter med min formgivning på fritiden, för det är ändå en verklighet som jag är ganska komfortabel med. Jag har många härliga stunder bakom mig och jag har många härliga stunder framför mig, det vet jag!