Bästa mässan någonsin – Formex

Vissa platser i världen är lite bättre än andra. Speciellt när det gäller delade och gemensamma intressen. Formex är precis en sådan plats som är helt ovärderlig för mig som formgivare: Faktum är att det är en mässa för alla, och man behöver nödvändigtvis inte arbeta med design, form och inredning för att kunna få ut någonting bra utav den här mässan. Det finns så fantastiskt mycket olika saker att titta på, och det är det som gör det så fantastiskt, för det blir en stor röra av härliga former och liknande. Paradiset på jorden, på många sätt.

formex

Formex gör också skäl för de här orden som jag ger dem. Formex är faktiskt den största inredningsmässan för nordisk design, och det märks verkligen när man är på plats på Stockholm. Varje år så är det omkring 850 utställare på plats, och besökarantalet är extremt. Det brukar vara omkring 30 000 människor som besöker den här mässan, både från Sverige och från andra länder, så det går knappast att förneka populariteten som mässan har. Det är helt enkelt platsen att vara på för oss som älskar allt som har med form och design att göra.

Det mest roliga i det hela är att detta inte är någon engångshändelse varje år, nej det är faktiskt så att Formex anordnas två gånger varje år, nämligen både i januari och augusti, och som vanligt kommer jag att försöka gå på båda för att hämta all den inspiration som jag behöver, som jag sedermera kan föra vidare till er läsare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *